Стартап-виробник супутників збирає 7 мільйонів євро

0
441

Програма – разом з Mynaric, Isar Aerospace і SES – є частиною спільного підприємства, яке має на меті створити європейську групу супутників для широкосмугового доступу до Інтернету.

Це був фактично перший із двох раундів фінансування в рамках процесу початкового фінансування, що складається з двох частин. Прогнозується, що другий етап збільшить інвестиції до 12 мільйонів євро, повідомляє Reflex, до кінця першого кварталу 2023 року.

“З нещодавно залученим капіталом ми заснуємо наш перший виробничі потужності в Мюнхені та майже подвоїти нашу робочу силу в наступному році – більш ніж 50 співробітникам на всіх сайтах,” сказав генеральний директор Reflex Aerospace Уолтер Балхеймер (на фото ліворуч разом із Олександром Гензелем, співзасновником і головним операційним директором).

“З цим ми знаходимося на правильному шляху до запуску нашого демонстратора. у космос до 2024 року. Завдяки успішному раунду фінансування ми ставимо знак оклику на цій меті: зобов’язання таких висококласних інвесторів свідчать про їхню впевненість у наших можливостях. Це дає нам поштовх для продовження нашого шляху зростання, незважаючи на напружене глобальне ринкове середовище». спеціалізований інвестиційний фонд Alpine Space Ventures з Мюнхена, VC High-Tech Gründerfonds (HTGF), державно-приватне партнерство, розташоване в Бонні та Берліні, а також неназваний інвестор, який базується в Баварії.

&# 8220;Кількість супутників у космосі різко зросте з 5500 до 100 000 до 2030 року: це середовище попиту Reflex Aerospace,” сказав Бюлент Алтан, інвестиційний партнер Alpine Space Ventures.

Див. також:

Источник: electronicsweekly.com

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я